ΝΤΑΪΑΝΑ ΤΣΟΥΡΑΠΑ

Oct 25 • SPEAKERS • 1545 Views • No Comments on ΝΤΑΪΑΝΑ ΤΣΟΥΡΑΠΑ

Δικηγόρος, ΕΥ

Νταιάνα

Η Νταϊάνα είναι συνεργάτης της EY από το 2014, με εξειδίκευση στο Δίκαιο Επιχείρησης και το Εργατικό Δίκαιο. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2010. Απόκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το University of Maryland Francis King Carey School of Law, LLM in Business Law, όπου εξειδικεύτηκε σε διάφορους τομείς του Δικαίου των Εταιρειών συμπεριλαμβανομένου του International Business Law, Venture Capital & Franchise Law. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2012.

 

Επαγγελματική εμπειρία 

►Η Νταϊάνα έχει σημαντική εμπειρία σε θέματα διοικητικού δικαίου.

►Η εξειδίκευση της στο Εργατικό Δίκαιο και στο Δίκαιο Κοινωνικής Ασφάλισης περιλαμβάνει την παροχή νομικών υπηρεσιών  μεταξύ άλλων σε ζητήματα χρονικών ορίων εργασίας, απόσπασης εργαζομένων και ομαδικών απολύσεων.

►Παράλληλα εξειδικεύεται στο δίκαιο προστασίας προσωπικών δεδομένων.  Χειρίζεται υποθέσεις εγχώριων και ξένων πελατών σχετικά με τη συμμόρφωση των εταιρειών ως προς της επιταγές της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εκπροσωπεί πελάτες ενώπιον της Αρχής Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και χειρίζεται υποθέσεις γνωστοποίησης και αδειών.

 

 

 

Related Posts

Comments are closed.

« »