Βράβευση νικητών στο MITEF Greece Startup Competition, startupper.gr

Jul 7 • ARTICLES • 2511 Views • Comments Off on Βράβευση νικητών στο MITEF Greece Startup Competition, startupper.gr

mitfa (163)

Δημοσίευση: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2015, startupper.gr

Η RTsafe κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του 3rd Hellenic Forum for Science, Technology & Innovation. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Reportbrain Limited και το 3ο στην TomoTECH.

Σημειώνεται πως η επιλογή των νικητών έγινε από ειδική επιτροπή κριτών-μελών της ελληνικής και διεθνούς επιχειρηματικής και επενδυτικής σκηνής, οι οποίοι άκουσαν τις παρουσιάσεις και των 10 startups που συμμετείχαν στην τελική φάση του διαγωνισμού. Ο τελευταίος φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διεθνή accelerator για την ανάπτυξη και την ποιοτική αναβάθμιση των Ελληνικών startups που δραστηριοποιούνται στην τεχνολογία, ολοκληρώθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, να «χτίσουν» την ομάδα τους και να αναπτύξουν συνεργασίες, που θα αποδειχθούν καθοριστικής σημασίας για τη μετέπειτα αναπτυξιακή πορεία τους, δουλεύοντας με επιμονή μέσα σε ένα γόνιμο και δημιουργικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Περισσότερα>

Related Posts

Comments are closed.

« »