ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition, Θεσσαλονίκη

Dec 8 • NEWS/BLOG • 2899 Views • Comments Off on ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition, Θεσσαλονίκη

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Κέντρο του Anatolia School of Business at the American College of Thessaloniki σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, στις 18:00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

Συν-διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Επιχειρηματικό Κέντρο του Anatolia School of Business at the American College of Thessaloniki, το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη και υποστήριξη της επιχειρηματικότητας μέσω δραστηριοτήτων όπως και το Venture Garden, ένα ανοιχτό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, το οποίο υλοποιείται από το Anatolia School of Business του American College of Thessaloniki (ACT) στη Θεσσαλονίκη και το ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative THI).

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor & Entrepreneur, που θα αναλύσει τα σημαντικότερα σημεία (Α-Ω) για το πώς μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση. Στη συνέχεια ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του MITEF Greece, θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, και στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2015 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2015. Τον Ιανουάριο, 2016, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social media του ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά παρακαλείσθε να εγγραφθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο προκειμένου να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας: Παρουσίαση ΜITEF Greece Startup Competition

 

Related Posts

Comments are closed.

« »