Η ελληνική πρεμιέρα του MIT Enterprise Forum, fortunegreece.com

Sep 13 • GREEK • 2616 Views • No Comments on Η ελληνική πρεμιέρα του MIT Enterprise Forum, fortunegreece.com

461011bcaf5b5e723e897c33f049f169_S

Σημαντικοί καλεσμένοι έδωσαν το παρών και το φωτεινό τους παράδειγμα στην εκδήλωση για τη νέα επιχειρηματικότητα. Αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και απογοήτευση για το παρόν ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην πρώτη εκδήλωση του MIT Enterprise Forum Greece πριν από λίγες ημέρες στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το MIT Enterprise Forum επικεντρώνεται στην υψηλής τεχνολογίας επιχειρηματικότητα και αποτελεί μέλος του ΜΙΤ Technology Review. Στοχεύοντας το ελληνικό τεχνολογικό οικοσύστημα νεοφυών εταιριών (startups), το MIT Enterprise Forum Greece σκοπεύει να εμπνεύσει νέους μηχανικούς και επιστήμονες και να προσφέρει τεχνογνωσία και καλές πρακτικές μέσω της υποστήριξης του διεθνούς δικτύου MIT Enterprise Forum.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο ιδρυτικός πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, παρουσίασε τους σκοπούς του οργανισμού και αναφέρθηκε στην αποστολή του ΜΙΤ Enterprise Forum Greece και στο όραμα για μια ελληνική οικονομία στην οποία η εγχώρια τεχνολογία θα παίζει σημαντικότερο ρόλο.

Περισσότερα>

Related Posts

Comments are closed.

« »