Η «καρδιά» του ελληνικού startup οικοσυστήματος χτυπά στο StartSmart Greece, startupper.gr

Oct 21 • ARTICLES • 2334 Views • No Comments on Η «καρδιά» του ελληνικού startup οικοσυστήματος χτυπά στο StartSmart Greece, startupper.gr

Επίκεντρο του ελληνικού startup οικοσυστήματος αποτελεί και εφέτος το ολοήμερο συνέδριο StartSmart Greece, το οποίο διοργανώνεται από το MIT Enterprise Forum Greece το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στο  American College of Greece.

Στόχος του συνεδρίου είναι να κινητοποιήσει, να διασυνδέσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει την ελληνική τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα, συμβάλλοντας ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξή της.

Οι συμμετέχοντες μέσα από case studies, ανοιχτές συζητήσεις, παράλληλα εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης θα αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες χρήσιμες για την προώθηση της επιχείρησής τους στο επόμενο στάδιο δράσης. Επιπλέον μέσα από τη Startup Expo θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους νικητές και τους finalists του MITEF Greece Startup Competition.

Οι βασικοί ομιλητές του συνεδρίου, που θα μοιραστούν την πολύτιμη εμπειρία τους και θα μας εμπνεύσουν ενθαρρύνοντας ενεργά την ανάπτυξη της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικής κοινότητας, είναι:

Περισσότερα>

Related Posts

Comments are closed.

« »