Μαρίνα Χατσοπούλου: Από τη Wall Street στις επιτυχημένες επιχειρήσεις, epixeiro.gr

Nov 16 • GREEK • 4402 Views • Comments Off on Μαρίνα Χατσοπούλου: Από τη Wall Street στις επιτυχημένες επιχειρήσεις, epixeiro.gr

7e1b54bf564f9b47dd9083ff09c1970f_L

Συνέντευξη της Μαρίνας Χατσοπούλου, CEO Windystreet & Αngel επενδυτής, στο epixeiro.gr

Η Μαρίνα Χατσοπούλου από παιδί ονειρευόταν να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση. Σπούδασε τα δύο αγαπημένα της αντικείμενα, μαθηματικά και μουσική, στο Πανεπιστήμιο Brown και ύστερα βρήκε μια ιδανική δουλειά στην Wall Street. Ακόμα και τότε όμως, ένιωθε ότι κάτι της έλειπε. Ένιωθε πως δεν δημιουργούσε. Έτσι βρέθηκε στο ΜΙΤ για μεταπτυχιακό στη μηχανολογία.

Σήμερα μοιράζεται τη γνώση και την εμπειρία της για τις πετυχημένες επιχειρήσεις και τις δυναμικές επενδύσεις, ως μέντορας. Την συναντήσαμε στο συνέδριο “StartSmart” που πρόσφατα διοργάνωσε το MIT Enterprise Forum Greece στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Ως κεντρική ομιλήτρια είχε στόχο να προσφέρει καθοδήγηση σχετικά με τη δημιουργία μιας επιχείρησης και να εμπνεύσει τον ενθουσιασμό στους επιχειρηματίες για το αίσθημα της ικανοποίησης που προέρχεται από τη δημιουργία, τη δύναμη που νιώθει κανείς όταν παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Related Posts

Comments are closed.

« »