ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ MITEF Greece Startup Competition, INNOVATHENS

Sep 17 • EVENTS • 4524 Views • Comments Off on ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ MITEF Greece Startup Competition, INNOVATHENS

 • Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το INNOVATHENS σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στις 19:00 μ.μ., στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας σχετικά με το νέο διαγωνισμό, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

  O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας, βάση της αρχής του «ευ αγωνίζεσθαι», ενός υγιούς και ωφέλιμου ανταγωνισμού. Επιπλέον στοχεύει να λειτουργήσει σαν ένας ουσιαστικός «επιταχυντής» για την διεθνή ανάπτυξη των Ελληνικών startups.

  Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας σηματοδοτεί την έναρξη των αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους, που πληρούν τις προϋποθέσεις. Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας www.mitefcompetition.org/greece, ξεκινούν στις 17 Νοεμβρίου, 2014 και λήγουν τα μεσάνυχτα στις 31 Δεκεμβρίου, 2014.Τον Ιανουάριο, 2015, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

  Αν έχετε ένα νέο συναρπαστικό προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς και να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής επιχειρηματικότητας. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum και το MIT Technology Review. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους στα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

 • 18:45 – 19:00 Προσέλευση – Εγγραφές

  19:00 – 19:30 Παρουσίαση MITEF Greece & Διαγωνισμού

  19:30 – 20:15 Συζήτηση – Ερωτήσεις κοινού

  20:15 – 21:00 Networking

 • Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται προεγγραφή (ηλεκτρονική κράτηση θέσης) στον ακόλουθο ιστότοπο: www.innovathens.gr. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν προετοιμάσει τις ερωτήσεις τους σχετικά με το διαγωνισμό και την αίτηση συμμετοχής, προκειμένου να μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ροή της εκδήλωσης.

  Πρόσβαση:

  «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

  Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Related Posts

Comments are closed.

« »