Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition, Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα

Dec 8 • NEWS/BLOG • 2232 Views • Comments Off on Παρουσίαση MITEF Greece Startup Competition, Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα

Το MIT Enterprise Forum Greece σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) στην Πάτρα σας προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition, τη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 12:00στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΕΧΜΗ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το νέο διαγωνισμό.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι η Μαρίνα Χατσόπουλος, Angel Investor &Entrepreneur, που θα αναλύσει τα σημαντικότερα σημεία (Α-Ω) για το πώς μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι αιτήσεις στο διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2015 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2015. Τον Ιανουάριο, 2016,οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Αν έχετε ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, λαμβάνοντας μέρος στο διαγωνισμό, θα έχετε την ευκαιρία να αντλήσετε σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή σας στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς και να συναγωνισθείτε με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς Ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Τελικός στόχος είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων καθώς και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum. Παράλληλα, οι νικητές θα κερδίσουν έπαθλα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας τους στα επόμενα βήματά της. Ο διαγωνισμός θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις καλές πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MITEnterpriseForum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο mitefcompetition.org. Πληροφορίες θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα και τα social mediaτου ΜΙΤΕF Greece.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο mitef_compet@iceht.forth.gr

Για περισσότερες πληροφορίες

MIT Enterprise Forum Greece, Χριστίνα Κάλλη: 210 7211034

ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, Κλεάνθη Ζαχαροπούλου: 2610 965278 / Αγγελική Κοσμάτου: 2610 965266

Related Posts

Comments are closed.

« »